Luennot ja työpajat buddhalaisuudesta

Meditaatiokurssien rinnalla järjestämme toisinaan luentoja ja muita Buddhan opetuksiin syventyviä tapahtumia ja työpajoja. Tapahtumat päivittyvät tälle sivulle sitä mukaa, kun niiden ajankohdat vahvistuvat.  Jos haluat, voit myös liittyä sähköpostilistallemme, jolle lähetämme muutamia kertoja vuodessa tietoa kulloinkin ajankohtaisista tapahtumista. Ilmoittaudu sähköpostilistalle laittamalla viestiä osoitteeseen: triratna.tampere@gmail.com.

Seuraa myös Facebook-sivuamme, jossa julkaistaan tietoa kulloinkin ajankohtaisista tapahtumista.


Luentoja järjestetään myös Triratnan Helsingin tiloissa Punavuoressa. Tutustu Helsingin luentotarjontaan osoitteessa www.triratna.fi


7.11.2015 : DHARMA-LUENTO: VIIDEN BUDDHAN MANDALA

Luentopäivässä uusseelantilainen, yli 20 vuotta buddhalaisuutta harjoittanut Triratnan jäsen Guhyavajra puhuu englanniksi aiheesta Viiden Buddhan Mandala. Viiden Buddhan Mandala on symbolinen, viidestä buddha-hahmosta koostuva kuvakokonaisuus, joka kuvaa valaistuneen mielen eri ominaisuuksia. Guhyavajra esittelee mandalassa esiintyvät eri hahmot ominaisuuksineen, ja kuulijoilla on mahdollisuus vapaasti kysellä ja keskustella aiheesta. Alkuiltapäivästä on luentopäivässä tauko, jolloin on mahdollisuus nauttia teen lisäksi omia eväitä, tai hakea ruokaa lähikaupasta tai esimerkiksi läheisestä kasvisravintola Gopalista. Tilassa on jääkaappi, kahvinkeitin sekä mikro mahdollisten eväiden lämmittämiseen.

milloin: lauantaina 7.11.2015 klo 11-16

missä: Olotila Moyon meditaatiosalissa, osoitteessa Tuomiokirkonkatu 1.

hinta: 16 e

ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen: triratna.tampere@gmail.com. Ilmoittautuessasi saat paluupostina vahvistuksen sekä maksutiedot.

lisätietoja: Haluatko kysyä luennosta tai käytännön asioista? Laita viestiä osoitteeseen: triratna.tampere@gmail.com