Opettajiamme

Kaikki opettajamme ovat Triratna – buddhalaisen yhteisön pitkäaikaisia jäseniä, joilla on laaja kokemus meditaatiosta ja sen opettamisesta eri vaiheissa oleville opiskelijoille.

Ellei kurssin kohdalla toisin mainita, ovat kurssit suomenkielisiä, suomalaisten opettajien vetämiä. Alla lyhyet esittelyt kolmesta opettajastamme, jotka vetävät kurssejä täällä Tampereella.

jnanagita

”Olen meditoinut 40 vuotta ja opettanut meditaatiota yli 15 vuotta. Meditaatio-ohjaajaksi olen saanut koulutusta sekä Triratnan, että joogaperinteen puitteissa. Vedän Tampereella suurimman osan Triratnan meditaatiokursseista.”

– Jnanagita –

karunasiha

”Toimin Helsingin Triratnassa, ja tulen opettamaan Tampereelle syksyn viikonloppu-alkeiskurssin. Meditaatiokokemusta on 15 vuotta, ja olen säännöllisesti opettanut meditaation alkeita Helsingissä viimeiset neljä vuotta.”

– Karunasiha –

sanghadaka kuva

”Kokemukseni meditaatiosta juontaa 90-luvun alkuun; olen aina kokenut meditoimisen tärkeänä osana henkistä kasvua, joka avartaa näkemystä asioista sellaisena kuin ne ovat.

Olen ollut Triratna-veljeskunnan jäsen 15-vuoden ajan ja opettanut meditaatiota sekä Cambridgen buddhalaisella keskuksella että Helsingissä, useamman vuoden ajan. Buddhalainen elämänfilosofia on vankasti opetukseni pohjalla.”

– Sanghadaka –

Mainokset